Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Summer Festival των Πιγκουίνων στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου. Το σωματείο μας ακολουθώντας πάντα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα προσπάθησε να δώσει μια μοναδική εμπειρία τόσο στους αθλητές όσο και στο κοινό.

Ο τρόπος που γίνονται πλέον οι εκδηλώσεις έχει αλλάξει πολύ, το μόνο σίγουρο είναι ότι οφείλουμε να κάνουμε πράγματα ώστε να ενισχύουν το κίνητρο των παιδιών για τον αθλητισμό. Μόνο αθλητές μέσα στο κολυμβητήριο με αποστάσεις ασφαλείας, τρία μόνιτορ στο προαύλιο του Κολλεγίου Ρόδου ώστε να παρακολουθούν οι γονείς την εξέλιξη των αγώνων live και την προσπάθεια των παιδιών τους και τέλος live streaming για συγγενείς και φίλους ώστε να μπορούν κι αυτοί να δουν.

Την αρχή έκαναν τα τμήματα της κολύμβησης με πρώτο αυτό των αρχαρίων που κατάφερε να κλέψει την παράσταση. Ακολούθησε το προ επίλεκτο τμήμα μας με αγωνίσματα 25 μέτρων, στην συνέχεια το επίλεκτο με αγωνίσματα 50 μέτρων και έκλεισαν η αγωνιστική και προαγωνιστική μας ομάδα.

Σίγουρα οι εικόνες που έρχονται από το τμήμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης στους μόλις 2 μήνες λειτουργίας είναι πέραν του αναμενόμενου. Τα κορίτσια μας κατάφεραν να εκτελέσουν να εκτελέσουν με πολύ ωραίο τρόπο το πρόγραμμα τους. Δεν μπορούσε να λείπει από το festival μας το εθνικό μας άθλημα της υδατοσφαίρισης. 16 μικροί αθλητές που ακολουθούν τις ακαδημίες πόλο στους πιγκουίνους αγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι με δυνατές φάσεις, γρήγορο ρυθμό και πολύ εντυπωσιακά γκόλ.

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ιωάννης Παππάς, Βουλευτής Δωδεκανήσου, ο κ. Νικόλαος Νικολής, εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού και ο κ. Αλέξαδρος Κολιάδης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ. Παρακολούθησαν για περισσότερο από 2 ώρες το πρόγραμμα όλων των αθλητών της Ακαδημίας μας. Με την παρουσία τους έδειξαν το ενδιαφέρον της πολιτείας για το άθλημα της κολύμβησης και την προσπάθεια του σωματείου μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους .