Κατάλληλο για παιδιά 4+ ετών
Πρόγραμμα μαθημάτων: 3 φορές την εβδομάδα

Το τμήμα έχει ως στόχο την εξοικείωση του παιδιού με το νερό καθώς και την εκμάθηση βασικών κολυμβητικών κινήσεων, μέσα από μια παιδαγωγική προσέγγιση. Με αυτόν τον τρόπο το παιδί μαθαίνει να κολυμπάει σωστά, περνώντας ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο του.

Το πρώτο επίπεδο απευθύνεται σε αρχάρια παιδιά που δεν έχουν έχουν επαφή με το νερό. Στόχος είναι η εξοικείωση με το νερό χρησιμοποιώντας βοηθητικά μέσα, η εκμάθηση αναπνοής, και η σωστή κίνηση ποδιών στο ύπτιο και το ελεύθερο στυλ κολύμβησης.

Στόχος του δεύτερου επιπέδου είναι οι κολυμβητές να επιπλεύσουν χωρίς βοήθεια ( αστεράκι ). Στη συνέχεια κάνοντας πόδια ελεύθερο με σανίδα να συνδυάσουν τις πλάγιες αναπνοές. Και τέλος να καταφέρουν να κολυμπούν πόδια υπτίου και ελεύθερου χωρίς βοηθητικά μέσα.

Κατάλληλο για παιδιά 5+ ετών
Πρόγραμμα μαθημάτων: 3 φορές την εβδομάδα

Στόχος του επιπέδου είναι να μάθουν οι κολυμβητές τις «χεριές» υπτίου και ελευθέρου με τη βοήθεια της σανίδας και με συνδυαστικές ασκήσεις επιδιώκουμε την ολοκλήρωση της τεχνικής των δύο στυλ κολύμβησης σε απόσταση 25μ.

Στην συνέχεια είναι η εκμάθηση ποδιών πεταλούδας και προσθίου με σανίδα και η τεχνική χεριών προσθίου (με πόδια ελεύθερο). Στο στάδιο αυτό απαραίτητο είναι το σπρώξιμο από τον τοίχο σε θέση streamline όπως επίσης και η εκμάθηση εκκινήσεων ύπτιου και ελεύθερου στυλ κολύμβησης.

Κατάλληλο για παιδιά 8+ ετών
Πρόγραμμα μαθημάτων: 4 φορές την εβδομάδα

Στόχος του επιπέδου είναι οι κολυμβητές να μπορέσουν να κολυμπήσουν και τα 4 στυλ κολύμβησης. Να τελειοποιήσουν τις τεχνικές στο Ελεύθερο, Ύπτιο, Πρόσθιο, Πεταλούδα και να μάθουν εκκινήσεις και στροφές για όλα τα στυλ.

Έχει σκοπό την ομαλή μετάβαση των αθλητών στο προαγωνιστικό τμήμα. Τα παιδιά επιλέγουν τη συμμετοχή τους, για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους.

Προαγωνιστικό Τμήμα Κολύμβησης 9-10-11-12 ετών 
Πρόγραμμα προπονήσεων: 6 προπονήσεις από 2 ώρες 

Η πρoαγωνιστική ομάδα αποτελείται από αθλητές 9-10- 11 και 12 ετών που έχουν περάσει από τις ακαδημίες κολύμβησης και γνωρίζουν τις βασικές αρχές της τεχνικής των τεσσάρων στυλ κολύμβησης. Ο βασικός σκοπός είναι να προετοιμαστούν σταδιακά και κατάλληλα για την αγωνιστική κατηγορία.

Οι βασικοί στόχοι της κατηγορίας αυτής είναι:

– H σταδιακή τελειοποίηση της τεχνικής σε όλα τα στυλ κολύμβησης .
– Η βελτίωση των στροφών και εκκινήσεων σε όλα τα στυλ κολύμβησης.
– Η βελτίωση της γενικής φυσικής τους κατάστασης, σταδιακά ανά ηλικία.
– Η γενική ενδυνάμωση, ισορροπίας του σώματος για την σωστότερη τελειοποίηση της τεχνικής στα στυλ της κολύμβησης.
– Η σταδιακή συμμετοχή σε αγώνες κολύμβησης, ώστε να εκπαιδευτούν στην σωστή αντιμετώπιση τους.
– Αντιμετώπιση του αθλήματος της κολύμβησης σε όλες του της διαδικασίες με ομαδικό πνεύμα.
– Σωστές αθλητικές βάσης και κίνητρα για να γίνει η κολύμβηση για κάθε παιδί τρόπος ζωής για όλη του τη ζωή.

Aγωνιστικό Τμήμα Κολύμβησης 13+ ετών 
Πρόγραμμα προπονήσεων: 6 προπονήσεις από 2 ώρες 

Η αγωνιστική ομάδα είναι η κορυφή της αθλητικής πυραμίδας του σωματείου. Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε με τις γνώσεις και την εμπειρία μας τους αθλητές μας να έχουν συνεχή πρόοδο σε όλους τους τομείς, να νιώθουν ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι κολυμπώντας και τέλος ο καθένας να πετυχει τους προσωπικούς αθλητικούς του στόχους.

Στο Αγωνιστικό Τμήμα περιλαμβάνεται Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης των αθλητών, το οποίο γίνεται στο κολυμβητήριο 2 φορές την εβδομάδα.

Ελεύθερη Κολύμβηση Ενηλίκων

Κολυμπήστε ελεύθερα ή με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών μας στις ώρες ελεύθερης κολύμβησης. Υπάρχει δυνατότητα εξατομικευμένου προγράμματος ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Η κολύμβηση είναι μια ιδανική δραστηριότητα για ανθρώπους όλων των ηλικιών και ικανοτήτων. Αποτελεί ιδανική άσκηση, δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις του σώματος, γυμνάζει όλο το σώμα, ενώ προλαμβάνει ή ακόμα και θεραπεύει τις μυοσκελετικές παθήσεις.

Παράλληλα, η κολύμβηση χαρίζει ευεξία, τονώνει το αναπνευστικό και το καρδιαγγειακό σύστημα και βοηθά να χαθούν τα περιττά κιλά. Κατά την άσκηση διατηρείται η σωστή θερμοκρασία του σώματος για μια πιο δροσερή και ευχάριστη άσκηση.

To Personal Swimming  Training είναι ιδιαίτερο μάθημα εξατομικευμένης εκγύμνασης προσαρμοσμένο στο δικό σας χρόνο, στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και στους δικούς σας στόχους.

Για όσους θέλουν να εστιάσουν στην ταχύτερη πρόοδό τους, το Personal Swimming Training είναι η ιδανική επιλογή!

Ώρες μαθήματος: κατόπιν ραντεβού
Τηλ: 6971696644

Κατάλληλο για παιδιά 8+ ετών
Πρόγραμμα μαθημάτων: 3 φορές την εβδομάδα

Το τμήμα έχει ως στόχο την εκμάθηση της υδατοσφαίρισης καθώς και την εκμάθηση βασικών κολυμβητικών κινήσεων, μέσα από μια παιδαγωγική προσέγγιση. Με αυτόν τον τρόπο το παιδί μαθαίνει τα βασικά του αθλήματος, περνώντας ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο του.

Στόχος είναι η εξοικείωση με το άθλημα, η εκμάθηση βασικών κινήσεων (πάσα, σουτ …κτλ) η βελτίωση της κολυμβητικής αντοχής, και φυσικά το παιχνίδι .!!