Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου αναχωρεί η αποστολή της αγωνιστικής μας ομάδας για την Αθήνα όπου θα λάβει μέρος στο Χειμερινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης στο ΟΑΚΑ.

Αναμένεται πολύ μεγάλη συμμετοχή από όλα τα σωματεία της Νοτίου Ελλάδος στους αγώνες που θα γίνουν 18 με 20 Φεβρουαρίου σε 5 αγωνιστικές ενότητες.

Μια μεγάλη γιορτή για την κολύμβηση στην οποία η ομάδα μας θα συμμετέχει με πολλούς στόχους. Το βασικό είναι οι αθλητές μας να απολαύσουν και να μπορέσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να δείξουν την δουλειά που έχουν κάνει.

Με 2 αθλητές θα συμμετάσχει η ομάδας στο πρωτάθλημα Κ15-Κ16. Η αναζήτησή αγωνιστικού ρυθμού και η απόκτηση εμπειριών σε μια απαιτητική χρόνια είναι αυτό που θελουμε από τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς.

Η ατομική βελτίωση στους χρόνους όλων των αθλητών μας είναι κάτι που θα μας ικανοποιήσει αλλά και θα μας δώσει την βάση για την προσπάθεια μας να έχουμε παρουσία στο θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση των αθλητών με τα αγωνίσματα τους.

Ευχόμαστε στα παιδιά καλή καλή επιτυχία ..!