Με συνέπεια συνεχίζεται από το σωματείο μας το πλάνο εκδηλώσεων και χρονομετρήσεων για την μας χρόνια. Με μεγάλη  συμμετοχή  από όλα τα τμήματα  των ακαδημιών μας αλλά και την παρουσία για πρώτη φορά φέτος 26 αθλητών του Ροδίων Άθλησις στο κατάμεστο κολυμβητήριο, σε 6 ώρες γεμάτες σε δράση ένταση και χαμόγελα από όλους τους συμμετέχοντες.

Την αρχή έκαναν τα αρχάρια μας τμήματα στις 10 με επίδειξη όλων αυτών  που έχουν καταφέρει από το Σεπτέμβριο που ξεκινήσαμε έως σήμερα. Χαμόγελο, ένταση, προσπάθεια, πολλά μπαλόνια και ένα μετάλλιο που επιβραβεύει την προσπάθεια των παιδιών. Σίγουρα η επιβράβευση της προσπάθειας είναι ένα σημαντικό μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας και οφείλουμε να το κάνουμε σε συχνά διαστήματα.

Στην συνέχεια στις 11 ξεκίνησε η δράση με τις χρονομετρήσεις σε αγωνίσματα των 25 μέτρων για αθλητές γεννημένους από το 2018 έως και το 2015. Σε αυτή την κατηγορία χρονομετρήθηκαν σε 2 αγωνίσματα και μετά βραβεύθηκαν όλοι με το μετάλλιο της συμμετοχής.

Στις 12.00 είχαμε το κύριο μέρος της ημέρας που με την συμμετοχή της ομάδας μας αλλά και των αθλητών από το Ροδίων Άθλησις όλα τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να χρονομετρηθούνε και να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό. Όλοι οι αθλητές συμμετείχαν σε 3 αγωνίσματα της επιλογής τους και στην συνέχεια βραβεύθηκαν με τις ηλικιακές τους κατηγορίες.

Στις 14.30 ακολούθησε αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ των Πιγκουίνων Ρόδου και του Ροδίων Άθλησις με τις δυο ομάδες να δίνουν δυνατή μάχη μέσα στο νερό, με ένταση πάθος και πολλά γκολ. Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία για φιλικό αγώνα μετά το ταξίδι τους στην Καλαμάτα τον Οκτώβριο κάτι που τους βοήθησε πολύ στην εξέλιξη τους.

Το κολυμβητήριο καθόλη την διάρκεια των αγώνων ήταν κατάμεστο με τους θεατές να ενθαρρύνουν και να χειροκροτούν την προσπάθεια όλων των αθλητών. Τα αποτελέσματα και οι χρόνοι θα αναρτηθούν με στόχο όλα τα παιδιά μέχρι το Νοέμβριο και το επόμενο Gran Prix να προσπαθήσουν να βελτιώσουν τους χρόνους τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια, στους προπονητές και σε οσους βοήθησαν για την διεξαγωγή.!!