Την τρίτη εμφάνιση της ομάδας υδατοσφαίρισης ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν οι ακαδημίες μας στην πανέμορφη Καλαμάτα με παρουσία 20 αθλητών. Η αποστολή μας θα αναχωρήσει από την Ρόδο την Παρασκευή στις 12 Μαΐου και θα συμμετέχει σε φιλικές αναμετρήσεις με την τοπική ομάδα και διοργανώτρια, Αργη Καλαμάτας.

Οι ομάδες θα συμμετάσχουν σε φιλικές αναμετρήσεις καθόλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι οποίες θα ξεκινήσουν από Παρασκευή βράδυ, θα συνεχίσουν το Σάββατο, πρωί και απόγευμα, και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το απόγευμα.

Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοργανώτρια ομάδα του Αργη Καλαμάτας και του προπονητή της ομάδας Πετρόπουλο Κωνσταντίνου, ο οποίος με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε στην ανάγκη της ομάδας μας για φιλικούς αγώνες, δείχνοντας την αγάπη του για το άθλημα και την προσπάθεια για την ανάπτυξη του.

Για την ομάδα μας ο πρώτος και κύριος στόχος είναι η συμμετοχή και απόκτηση εμπειριών στο άθλημα μας. Η ενίσχυση του κινήτρου που έχουν όλα τα παιδιά για να κάνουν ακόμα καλύτερα και με μεγαλύτερη συνέπεια τις προπονήσεις τους. Σε εκπαιδευτικό κομμάτι να ζήσουν την εμπειρία της αποστολής μακριά από το σπίτι τους όντας υπεύθυνοι για το εαυτό τους, να κοινωνικοποιηθούν και να γνωρίσουν την μεγάλη οικογένεια της υδατοσφαίρισης και να δεθούν περισσότερο σαν ομάδα.

Οι αναμετρήσεις της ομάδας μας θα μεταδοθούν ζωντανά από το Penguins TV το κανάλι μας στο YouTube όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την προσπάθεια όλων των παιδιών. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και όλοι οι αθλητές ν ευχαριστηθούν την συμμετοχή τους.


Στην αποστολή θα συμμετέχουν οι :
Πισσαδακης Νικόλας
Ρομποτης Γιώργος
Καψαλης Γιάγκος
Πετρίδης Πέτρος
Ψυλλακης Βασίλης
Μάκρης Γιώργος
Μαντικος Δημήτρης
Καστελοριζος Βασίλης
Κατσάρας Μάνος
Ορφανός Νικόλαος
Καρανικόλας Βασίλης
Σαββαιδης Μάρκος
Διακοκολιος Ανδρέας
Μαυριδης Μιχάλης
Χαλκιάς Ιωάννης
Μελενος Μιχάλης
Σπανος Γεώργιος
Παπασάββας Εμμανουελ