Σε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο για όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια η πισίνα του Κολλεγίου Ρόδου.

Η συνεργασία του σχολείου με το σωματείο μας είχε σαν στόχο την αναβάθμιση όλων των αγωνιστικών υποδομών του χώρου έτσι ώστε από ένα σύγχρονο σχολικό κολυμβητήριο να έχουμε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο.

Σε αυτά τα 6 χρόνια συνεργασίας και με σκοπό αυτή την αναβάθμιση, έχουν τοποθετηθεί νέες αντικυματικές διαδρομές, 4 εστίες υδατοσφαίρισης τόσο για την κατηγορία μίνι όσο και για την ανδρική κατηγορία. Έχει επίσης ολοκληρωθεί η αντικατάσταση στους ορθοστάτες 5 μέτρων και υπάρχουν πλέον νέα σημαιάκια. Τέλος έχουν αναβαθμιστεί όλοι οι βατήρες εκκίνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αλλάξει και όλο το αναλώσιμο υλικό ( σανίδες, βαρελάκια , σωσίβια, κλπ) όπως επίσης η ομάδα έχει εξοπλιστεί με ένα μεγάλο μέρος από όργανα γυμναστικής για τις ανάγκες ενδυνάμωσης των αθλητών μας.

Η εξέλιξη αυτή μας γεμίζει υποσχέσεις ώστε κάποια στιγμή να δούμε στην Ρόδο επισήμους κολυμβητικούς αγώνες, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα.

Ο σύλλογος μας χρησιμοποιεί την εγκατάσταση με την ΑΔΑ: Ψ3ΕΗΩ1Ρ-ΡΒΙ άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης, όπως πρέπει να υπάρχει σε όλα τα αναγνωρισμένα σωματεία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση όλων των αλλαγών, τη Διοίκηση του Κολλεγίου Ρόδου για την στήριξη και το όραμα που μοιράζεται μαζί μας για τον αθλητισμό ως ένα πολύ σημαντικό μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ΧΟΡΗΓΟ μας Super Market / Cash&Carry Παναγιωτάς

και τους Υποστηρικές μας:
– Alter Ego
– Arches Plus Open Air Club
– Dali Extraordinary Art Bistro
– Jasper Gastrocafe Rhodes
– Met-ro.gr