Μετά το πρώτο επιτυχημένο grand prix ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε με την διοργάνωση του Νοεμβρίου αυτό το Σάββατο στο Κολλέγιο Ρόδου. Ακολουθώντας το πλάνο των χρονομετρήσεων που έχουμε ανακοινώσει από την αρχή της χρονιάς με μοναδικό στόχο οι αθλητές από όλα τα επίπεδα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μας να έχουν ανατροφοδότηση και ισχυρό κίνητρο. Οι ημερομηνίες όλων των grand prix έχουν ήδη αναρτηθεί στο site της ομάδας.

Το swimming grand prix vol.2 είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 18/11 στο κολλέγιο Ρόδου και ώρα έναρξης 10:00. Το πρόγραμμα θα άρχισει με τα αρχάρια τμήματα και τα παιδιά του σωματείου μας που κολυμπάνε με βοήθημα, όπου στο τέλος θα τους περιμένει ένα μπαλόνι και ένα μετάλλιο.

Στην συνέχεια στις 11:00 (ωρα προ. 10:45 ) θα περάσουμε στο κύριο μέρος της χρονομέτρησης. Εκεί θα ξεκινήσουν οι αθλητές που κολυμπάνε χωρίς βοήθημα και αφορά τις ηλικίες 2018 - 2015, θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε 2 αγωνίσματα των 25μ.

Την συνέχεια θα δώσουν στις 12:15 ( ώρα προ. 11:45 ) οι αθλητές του 2014 και μεγαλύτεροι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε 3 αγωνίσματα της επιλογής τους 50μ ή 100μ.

Στις κατηγορίες 2018-2015 όλα τα παιδιά θα πάρουν από ένα μετάλλιο συμμετοχής που είναι μεγάλο κίνητρο για αυτές τις ηλικίες καθώς επίσης θα αναρτηθούν και τα αποτελέσματα όλων των αθλητών ώστε το κάθε παιδί να γνωρίζει την βελτίωση του.

Στις κατηγορίες 2014 και μεγαλύτεροι η βράβευση θα είναι για τους 3 πρώτους σε κάθε κατηγορία.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλα τα σωματεία ανεξάρτητα το τμήμα και το επίπεδο του κάθε αθλητή, και φυσικά σε όσους θέλουν ανεξάρτητα να δηλώσουν συμμετοχή στο rh*************@gm***.com.