Με το καλύτερο τρόπο άνοιξε η σειρά χρονομετρήσεων που έχει σχεδιάσει η κολυμβητική μας ομάδα για το 23-34 στο Κολλέγιο Ρόδου το Σάββατο που μας πέρασε. Με συμμετοχή πάνω 250 αθλητών από όλα τα τμήματα μας στο κατάμεστο κολυμβητήριο, σε 4 ώρες γεμάτες σε δράση ένταση και χαμόγελα από όλους τους συμμετέχοντες.
 
Την αρχή έκαναν τα αρχάρια μας τμήματα στις 10 με επίδειξη όλων αυτών  που έχουν καταφέρει από το Σεπτέμβριο που ξεκινήσαμε έως σήμερα. Χαμόγελο, ένταση, προσπάθεια, πολλά μπαλόνια και ένα μετάλλιο που επιβραβεύει την προσπάθεια των παιδιών. Σίγουρα η επιβράβευση της προσπάθειας είναι ένα σημαντικό μέρος της εκπαιδευτικής διαδιακασίας και οφείλουμε να το κάνουμε σε συχνά διαστήματα.
 
Στην συνέχεια στις 11 ξεκίνησε η δράση με τις χρονομετρήσεις σε αγωνίσματα 25, 50 και 100 μέτρων. Οι αθλητές μέχρι και το 2015 γεννηθείς σε 2 αγωνίσματα της επιλογής τους των 25 μέτρων. Τα μεγαλύτερα παιδιά σε 3 αγωνίσματα των 50 και 100 μέτρων σε οπεν σειράς ανάλογα με τις συμμετοχές και βράβευση ανά αγώνισμα και κατηγορία.
 
Το κολυμβητήριο καθόλη την διάρκεια των αγώνων ήταν κατάμεστο με τους θεατές να ενθαρρύνουν και να χειροκροτούν την προσπάθεια όλων των αθλητών. Τα αποτελέσματα και οι χρόνοι θα αναρτηθούν με στόχο όλα τα παιδιά μέχρι το Νοέμβριο και το επόμενο Gran Prix να προσπαθήσουν να βελτιώσουν τους χρόνους τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια, στους προπονητές και σε οσους βοήθησαν για την διεξαγωγή.!!