Την τρίτη εμφάνιση της ομάδας υδατοσφαίρισης ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν οι ακαδημίες μας στην πανέμορφη Καλαμάτα με παρουσία 22 αθλητών. Η αποστολή μας θα αναχωρήσει από την Ρόδο την Παρασκευή 20  Οκτωβρίου και θα συμμετέχει σε φιλικές αναμετρήσεις με την τοπική ομάδα και διοργανώτρια, Αργη Καλαμάτας και τις ομάδες του Ποσειδώνα Ληξουρίου και του Ν.Ο Ναυπλίου.

Οι ομάδες θα συμμετάσχουν σε τουρνουά καθόλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι οποίες θα ξεκινήσουν από Παρασκευή βράδυ, θα συνεχίσουν το Σάββατο, πρωί και απόγευμα, και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το απόγευμα.

Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοργανώτρια ομάδα του Αργη Καλαμάτας και του προπονητή της ομάδας Πετρόπουλο Κωνσταντίνου, ο οποίος με μεγάλη χαρά μετα την συνάντηση των δυο ομάδων τον Μάιο μας κάλεσε για το τουρνουά του Οκτωβρίου.

Για την ομάδα μας ο πρώτος και κύριος στόχος είναι η συμμετοχή και απόκτηση εμπειριών στο άθλημα μας καθώς αυτή την φορά θα αγωνιστούν για πρώτη φορά και με την παρουσία διαιτητών. Η ενίσχυση του κινήτρου που έχουν όλα τα παιδιά για να κάνουν ακόμα καλύτερα και με μεγαλύτερη συνέπεια τις προπονήσεις τους.

Οι αναμετρήσεις της ομάδας μας θα μεταδοθούν ζωντανά από το Penguins TV το κανάλι μας στο YouTube όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την προσπάθεια όλων των παιδιών. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και όλοι οι αθλητές να ευχαριστηθούν την συμμετοχή τους.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν οι :
Πισσαδακης Νικόλας, Ρομποτης Γιώργος, Καψαλης Γιάγκος,
Πετρίδης Πέτρος, Ψυλλακης Βασίλης,
Μάκρης Γιώργος 
, Μαντικος Δημήτρης, 
Καστελοριζος Βασίλης,
Καστελοριζος Δημήτριος,
Κοντομανωλη Σεραφινα, 
Κατσαράς Εμμανουηλ, 
Ορφανός Νικόλαος,
Ορφανός Παναγιώτης, 
Σαββαιδης Μάρκος, 
Διακοκολιος Ανδρέας, 
Μαυριδης Μιχάλης, 
Χαλκιάς Ιωάννης, 
Μελενος Μιχάλης, 
Σπανος Γεώργιος,
Παπασάββας Εμμανουελ, Πολύχρονης Παντελής.