Την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου αναχωρεί η πρώτη απο τις δυο αποστολές της αγωνιστικής μας ομάδας για την Αθήνα όπου θα λάβει μέρος στο Χειμερινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης στο ΟΑΚΑ.

Αναμένεται πολύ μεγάλη συμμετοχή από όλα τα σωματεία της Νοτίου Ελλάδος στους αγώνες που θα γίνουν 03 - 05 και 10 - 12 Φεβρουαρίου σε 5 αγωνιστικές ενότητες.

Μια μεγάλη γιορτή για την κολύμβηση, στην οποία η ομάδα μας θα συμμετέχει με πολλούς στόχους. Το βασικό είναι όλα τα παιδιά να απολαύσουν και να μπορέσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να δείξουν τη σημαντική προετοιμασία που έχουν κάνει.

Σε αυτή την μεγάλη γιορτή για πρώτη φορα η ομάδα μας θα συμμετάσχει με 19 αθλητές και αθλήτριες στο πρωτάθλημα Κ15-16 και Κ13-Κ14. Οι αριθμοί δηλώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σωματείο μας, με όλο και περισσότερα παιδιά να αγαπούν την αγωνιστική κολύμβηση και να παραμένουν στον αθλητισμό σε πολύ σημαντικές ηλικίες.Επίσης για πρώτη φοαρα θα έχουμε σκυτάλες σε πρωτάθλημα στις περισσότερες κατηγορίες.

Η αναζήτησή αγωνιστικού ρυθμού και η απόκτηση εμπειριών σε μια απαιτητική χρόνια είναι αυτό που θελουμε από τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς.

Η ατομική βελτίωση στους χρόνους όλων των αθλητών μας είναι κάτι που θα μας ικανοποιήσει αλλά και θα μας δώσει την βάση για την προσπάθεια μας να έχουμε παρουσία στο θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση των αθλητών με τα αγωνίσματα τους.