Η κολυμβητική ομάδα του Κολλεγίου Ρόδου θα δώσει το παρόν με 2 αθλητές στο διεθνές meeting που θα διοργανωθεί από τον Παναθηναϊκό στις 2 με 4 Δεκέμβρη στο ΟΑΚΑ.

Με την παρουσία τον μεγαλύτερων ονομάτων την ελληνικής κολύμβησης και φυσικά την παρουσία 2 τεράστιων φιγούρων της παγκόσμιας κολύμβησης των Αμερικανών, Michael Andrew και Ryan Lochte, θα έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν την κολυμβητική χρόνια για την ομάδα οι αθλητές μας.

Ο Βασίλης Σταυριανακης και η Μογλαλη Ιόλη οι οποίοι και οι δυο φέτος αγωνίζονται με την μορφή δανεισμού σε Τρίτωνα Ηρακλείου και ΑΟ Αιγαλαιω αντίστοιχα.

Μεγάλο το αγωνιστικό ενδιαφέρoν για την ομάδα μας καθώς την ίδια περίοδο θα είναι πάνω και οι ακαδημίες της υδατοσφαίρισης σε φιλικά παιχνίδια. Είναι η αρχή μια κολυμβητικής χρόνια που θα μας βρει την επόμενη εβδομάδα στη Πάτρα και το Christmas Cup με αριθμό συμμετοχής ρεκόρ για το σύλλογο μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας στόχος είναι η εύρεση αγωνιστικού ρυθμού και η απόκτηση εμπειριών αγωνιζόμενη δίπλα σε τόσο σπουδαίους αθλητές .!!