Την δεύτερη εμφάνιση της ομάδας υδατοσφαίρισης ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν οι ακαδημίες μας στην Αθήνα με παρουσία 21 αθλητών και 1 αθλήτριας. Η αποστολή μας θα φύγει από την Ρόδο την Παρασκευή στις 2 Δεκεμβρίου και θα συμμετέχει σε φιλικές αναμετρήσεις με το Νηρέα Γέρακα, τον Παναθηναϊκό και την ομάδα της Γ.Σ Ηλιούπολης.
 
Οι ομάδες θα συμμετάσχουν σε φιλικές αναμετρήσεις όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες που θα μας φιλοξενήσουν  και τους προπονητές των ομάδων που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ανάγκη μας για φιλικά παιχνίδια και αγωνιστικές εμπειρίες, δείχνοντας την αγάπη του για το άθλημα και την προσπάθεια για την ανάπτυξη του.
 
Για την ομάδα μας σίγουρα ο πρώτος και κύριος στόχος είναι η συμμετοχή και απόκτηση εμπειριών στο άθλημα μας. Η ενίσχυση του κινήτρου που έχουν όλα τα παιδιά για να κάνουν ακόμα καλύτερα και με μεγαλύτερη συνέπεια τις προπονήσεις τους. Σε εκπαιδευτικό κομμάτι να ζήσουν την εμπειρία της αποστολής μακριά από το σπίτι τους όντας υπεύθυνοι για το εαυτό τους, να κοινωνικοποιηθούν και να γνωρίσουν την μεγάλη οικογένεια της υδατοσφαίρισης και να δεθούν περισσότερο σαν ομάδα.
 
Στόχος μας είναι το τμήμα της υδατοσφαίρισης να ακολουθήσει την ανάπτυξη του κολυμβητικού μας τμήματος και να μπορούν τα παιδιά να έχουν πολλές εμπειρίες που θα τους βοηθήσει στην ανάπτυξη τους.
 
Οι αναμετρήσεις της ομάδας μας θα μεταδοθούν ζωντανά από το Penguins TV το κανάλι μας στο YouTube όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την προσπάθεια όλων των παιδιών. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και όλοι οι αθλητές να ευχαριστηθούν την συμμετοχή τους.