Με απολογισμό δυο νίκες , μια ισοπαλία και μια ήττα η ομάδα μας στην πρώτη της παρουσία στο αντρικό πολο κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής . Την 2η θέση του ομίλου Αττικής πήρε η ομάδα μας και μαζί την πρόκριση ανάμεσα στις πέντε ομάδες που συμμετείχαν.

Όλα ξεκίνησαν με την πρώτη ιστορική νίκη για το σωματείο μας στην 2η αγωνιστική του ομίλου με τον ΑΟ Καστέλλας με 12-06, η συνέχεια ήρθε με την δεύτερη νίκη επι της Ακαδημίας Ηρακλείου , ενώ στην 4η αγωνιστική και το πιο σημαντικό ματς η ομάδα ήρθε ισόπαλη με τον ΑΝΟ Αργυρουπολης με 9-9 και οδηγήθηκε στο τελευταίο ματς με το Μαρούσι την ομαδα που βρέθηκε στη πρώτη θέση του ομίλου χάνοντας με 9-2 και παίρνοντας την μεγάλη πρόκριση για την επόμενη φάση.

Σίγουρα μια αρχή που μας γεμίζει αισιοδοξία και δείχνει ότι μπορεί ομαδα από το νησί μας να συμμετέχει ισότιμα στο πρωτάθλημα της υδατοσφαίρισης. Μεγάλος στόχος της ομαδας είναι η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας ώστε η ομαδα τα επίμενα χρόνια να αποτελείται από μικρούς αθλητές από το νησί της Ρόδου .

Η διοίκηση του σωματείου κι ο προπονητής Παπαδόπουλος Παύλος θέλουν να συγχαρούν όλους τους παίχτες τόσο για την αγωνιστική όσο και για την συνολική παρουσία τους στους αγώνες. Να θυμίσουμε ότι τα 3 τελευταία παιχνίδια υπάρχουν στο κανάλι της ομαδας μας στο YouTube όπου μπορείτε να δείτε όλη την προσπάθεια μας. Το Ραντεβού μας είναι για την επόμενη φάση στις 22 Ιουλίου.

Η Σύνθεση της ομάδας μας

Παληκαράς Νώντας, Λαγος Γεώργιος, Διάκος Μιχαήλ, Διαμαντογλου Χαράλαμπος, Σπηλιωτοπουλος Πέτρος, Γιαννόπουλος Μάνθος , Δαγκλής Βαγγέλης, Φραγκέδης Γιώργος, Παπαδουκάκης Αντώνης, Φιτσανάκης Κωνσταντίνος, Γιακουμάκης Νίκος, Κατόπης Ηλίας, Τηλιακός Μανώλης, Ρομπότης Γιώργος, Καψάλης Ιωάννης- Άγγελος, Ορφανός Νίκος και Πετρίδης Πέτρος.