Την Κυριακή 22 Μαΐου στο αμφιθέατρο του Κολλεγίου Ρόδου στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί για τους αθλητές και τους γονείς του σωματείου μας το 2ο σεμινάριο αθλητικής διατροφής για το 2022.

Ο επιστημονικός συνεργάτης της ομάδα μας στα θέματα διατροφής θα βρεθεί στην Ρόδο με σκοπό να συνεχίσει τον κύκλο επισκέψεων με στόχο να προάγει την υγιεινή ζωή των αθλητών μας.

Στόχος της δεύτερης μας συνάντησης είναι να να καλύψουμε βασικές απορίες σε σχέση με το πολύ σημαντικό ρόλο που παίζει η διατροφή στην καθημερινότητα των αθλητών.

Το θεματα μας θα είναι
– Διατροφικές (και μη) συμβουλές για τους αγώνες
– Quiz διατροφικών γνώσεων

Στην ακαδημία βασικός είναι η συνεχής βελτίωση στις γνώσεις σε θέματα που παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στην αθλητική μας απόδοση όσο και στην καθημερινότητας μας. Mε την ευκαιρία αυτή, θα ανακαλύψουμε ποσό σημαντικός είναι ο ρόλος της διατροφής και στα δυο.

Θα είναι χαρά μας να έρθετε με πολλές απορίες και να συμμετέχετε ένεργα στην παρουσίαση, ώστε να μπορέσουμε να τις καλύψουμε με έγκυρες και υπεύθυνες απαντήσεις.

Στην συνέχεια θα διενεργηθούν σωματομετρικές μετρήσεις και μετρήσεις βασικού μεταβολισμού στο αγωνιστικό και προαγωνιστικο τμήμα της κολύμβησης όπου πλέον θα έχουν ένα συγκρίσιμο εργαλείο με τις μετρήσεις που έγιναν στην πρώτη επίσκεψη του συνεργάτη μας.

Για το σωματείο είναι κάτι που θελουμε να καθιερώσουμε και είμαστε σίγουροι ότι είναι μια σημαντική προσθήκη για να βελτιώσουμε τις παροχές μας προς τους αθλητές μας.

Η είσοδος στο αμφιθέατρο θα επιτραπεί και σε 20 άτομα εκτός σωματείου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση κρατώντας θέση στα τηλ μας.!