Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του Κολλεγίου Ρόδου στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί για τους αθλητές και τους γονείς του σωματείου μας σεμινάριο αθλητικής διατροφής.

Ο επιστημονικός συνεργάτης της ομάδα Ιωάννης Αρναούτης MSc, PhD διδάκτωρ & επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και υπεύθυνος Εργομετρικού-Διατροφολογικού Κέντρου Bioiatriki+ θα βρεθεί στην Ρόδο με σκοπό να ανοίξει ένα μεγάλο κύκλο επισκέψεων με στόχο να προάγει την υγιεινή ζωή των αθλητών μας.

Στόχος της πρώτης μας συνάντησης είναι να να καλύψουμε βασικές απορίες σε σχέση με το πολύ σημαντικό ρόλο που παίζει η διατροφή στην καθημερινότητα των αθλητών.

Το θεματα μας θα είναι
- [ ] Βασικές αρχές αθλητικής διατροφής
- [ ] Σχολική απόδοση και διατροφή

Στην ακαδημία βασικός στόχος είναι η ισοροποια μεταξύ προπόνησης και σχολείου. Mε την ευκαιρία αυτή, θα ανακαλύψουμε ποσό σημαντικός είναι ο ρόλος της διατροφής και στα δυο.

Θα είναι χαρά μας να έρθετε με πολλές απορίες και να συμμετέχετε ένεργα στην παρουσίαση, ώστε να μπορέσουμε να τις καλύψουμε με έγκυρες και υπεύθυνες απαντήσεις με τη βοήθεια του επιστημονικού συνεργάτη μας, κ. Ιωάννη Αρναούτη.

Στην συνέχεια ο διατροφολόγος μας θα διενεργήσει σωματομετρικές μετρήσεις και μετρήσεις βασικού μεταβολισμού στο αγωνιστικό και προαγωνιστικο τμήμα.

Για το σωματείο είναι μια καινούργια αρχή και είμαστε σίγουροι ότι είναι μια σημαντική προσθήκη για να βελτιώσουμε τις παροχές μας προς τους αθλητές μας.

Η είσοδος στο αμφιθέατρο θα επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικο εμβολιασμού η ραπιντ τεστ και υποχρεωτικά μάσκα.