Στις 8/12 θα πραγματοποιηθεί από την κολυμβητική ομάδα του Κολλεγίου Ρόδου το πρώτο Rhodes penguins swimming day. Ημέρα κολύμβησης για τα παιδιά όλων των ηλικιών, που θα μας δείξουν συμμετέχοντας όλα όσα έχουν καταφέρει. Στόχος η ανατροφοδότηση τους και φυσικά η χαρά της συμμετοχής σε αγώνες.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τους μικρούς μας φίλους στις 09:00, από τα αρχαρια τμήματα του σωματείου μας σε μορφή επίδειξης όπου στο τέλος θα περιμένει ένα μπαλόνι όλους τους συμμετέχοντες.!!

Στην συνεχεια θα περάσουμε στις 10:30 σε παιδιά που κολυμπάνε χωρίς βοήθημα 25 μέτρα και αφορά τις ηλικίες 2013-2010, όπου για πρώτη φορά θα βραβευθούν με μετάλλιο όλα τα παιδιά, θέλοντας να τους δώσουμε σε αυτή την ηλικία την χαρά της συμμετοχής και της επιβράβευσης παίρνοντας ένα μετάλλιο!!!

Στις 12:00 θα αγωνιστούν τα παιδιά που ανήκουν στις προαγωνιστικές κατηγορίες από 2009-2007 με συμμετοχή σε ένα αγώνισμα 50 μέτρων .!

Στις 13:30 θα περάσουμε στις αγωνιστικές κατηγορίες και σε αυτήν των ενηλίκων, όπου ισχύουν τα ίδια αγώνισματα με την προηγούμενα κατηγορία. Η βράβευση είναι για τους 3 πρώτους σε κάθε αγώνισμα. Να τονίσουμε ότι τα παιδιά συμμετέχουν ισότιμα στο swimming day με μόνο κριτήριο την ηλικία τους σε κάθε αγώνισμα όπως ορίζει και η ομοσπονδία μας σε όλους τους αγώνες.!

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλα τα σωματεία του νησιού μας και φυσικά σε όσους θέλουν ανεξάρτητα να δηλώσουν συμμετοχή στο Rh*************@gm***.com.