Είναι μεγάλη χαρά που ανακοινώνουμε την πρώτη συμμετοχή της κολυμβητικής ομάδας του Κολλεγίου Ρόδου στους 2ους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης που διοργανώνουν ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας, ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Χαλκίδας και ο Εύβοικος Γυμναστικός Σύλλογος, προς τιμήν του Κώστα Καραμουσουλάκη. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Χαλκίδας από 19 έως 21 Απριλίου, με τη συμμετοχή 25 αθλητών μας.

Οι αθλητές μας, έπειτα από μια περίοδο σκληρής προετοιμασίας, είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις με στόχο την απόλαυση του αγώνα και την καταγραφή προσωπικών επιδόσεων.

Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε την κολυμβητική ομάδα μας και να προσφέρουμε στους αθλητές μας τη δυνατότητα να εκπροσωπήσουν το νησί μας σε τέτοιες διοργανώσεις, προάγοντας την αθλητική κουλτούρα και την ομαδικότητα.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και αναμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή μας με νέες εμπειρίες και επιτυχίες!