Την Παρασκευή 23 Ιουλίου αναχωρεί η αποστολή της προαγωνιστικής μας ομάδας για το Ηράκλειο Κρήτης, όπου θα λάβει μέρος στους Θερινούς Αγώνες της Περιφέρειας μας. Με πολύ μεγάλη συμμετοχή από 12 σωματεία της Κρήτης, οι Αγώνες θα διεξαχθούν σε 2 ενότητες την Κυριακή 25 Ιουλίου.

Με περισσότερο από ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας γι’ αυτές τις ηλικίες, η ομάδας μας θα δώσει την χαρά της συμμετοχής και στην προαγωνιστική κατηγορία με 9 αθλητές. Οι αθλητές μας θα έχουν την δυνατότητα να προπονηθούν το Σάββατο το πρωί στην 50μ πισίνα του Ηρακλείου ώστε να συνηθίσουν της συνθήκες του αγώνα. Στόχος είναι η βελτίωση όλων των ατομικών επιδόσεων καθώς και η απόκτηση πολύτιμων εμπειριών. Το επίπεδο των αγώνων αναμένεται υψηλό, όπως είναι πάντα στις διοργανώσεις της Περιφέρειας μας.

Το σωματείο μας, ύστερα από τη συμμετοχή μας στο πανελλήνιο πρωταθλήματα αναπτυξιακών κατηγοριών, προγραμμάτισε σωστά και άμεσα και την συμμετοχή μας στις προαγωνιστικές κατηγορίες , θέλοντας να δώσουμε κίνητρο σε όλα τα μέλη μας αυτή τη δύσκολη περίοδο. Την ομάδα θα συνοδεύσει ο προπονητής μας Παληκαράς Επαμεινώνδας.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία .!!

Αναλυτικά ακολουθούν οι συμμετοχές

Αγόρια 12
- Σταυριανάκης Βασίλειος 50 ύπτιο 100 ύπτιο

Αγόρια 10
- Τσώλης Παναγιώτης 50 ύπτιο 100 ύπτιο
- Σταυριανάκης Αθανάσιος 50 πρόσθιο 100 πρόσθιο

Κορίτσια 12
- Κινατζή Μιχαέλα 50 ελεύθερο 50 πεταλούδα
- Μογλάλη Άννα Ιόλη 50 ελεύθερο 100 ελεύθερο
- Παπαδημητρίου Χριστίνα 50 ελεύθερο 50 ύπτιο

Κορίτσια 11
- Μετουλλάρι Γαβριέλα 50 ελεύθερο 50 ύπτιο

Κορίτσια 10
- Πισσαδάκη Δέσποινα 50 ελεύθερο 50 πεταλούδα
- Γαλάντη Βικτωρία 50 ελεύθερο 50 πεταλούδα