Στο Κολλέγιο Ρόδου, στην αίθουσα I point των υπολογιστών, φιλοξενήθηκε σεμινάριο από τους Διασώστες Ρόδου με σκοπό την πιστοποίηση στις Πρώτες Βοήθειες και στην χρήση απινιδωτή.

Σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του Κολλεγίου Ρόδο, εκπροσωπούμενη από τους διευθυντές όλων των βαθμίδων καθώς και τους γυμναστές τόσο του σχολείου όσο και της Αθλητικής Ακαδημίας και της ομάδας μας Πιγκουίνοι Ρόδο.

Μάθημα ζωής το οποίο πρέπει να παίρνουμε όλοι όσοι εργαζόμαστε σε χώρους εκπαίδευσης και άθλησης και να ανανεώνουμε τις γνώσεις μας κάθε χρόνο.

Η χρήση απινιδωτή και το σωστό πρωτόκολλο ασφαλείας σε ένα εκπαιδευτικό και αθλητικό κέντρο είναι επιβεβλημένη και πρέπει όλοι να είναι εκπαιδευμένοι σε αυτό.

Είναι σημαντικό όλοι όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ομάδας να αισθάνονται σίγουροι και να γνωρίζουν ότι όλο το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο και παρακολουθεί κάθε χρόνο σεμινάριο, όπως επίσης ότι υπάρχει απινιδωτή προσβάσιμος σε 2 λεπτά από όλα τα σημεία της εγκατάστασης.

Για μας το κλίμα ασφάλειας για όλους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους είναι προτεραιότητά μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Διασώστες Ρόδου και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στο σημερινό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών.