Με την μεγαλύτερη αποστολή των τελευταίων τουλάχιστον 20 χρόνων για κολυμβητική ομάδα του νησιού μας, αναχωρούν οι Πιγκουίνοι για την Πάτρα και το Christmas Cup που διοργανώνεται από την Ναυταθλητική Ένωση Πατρών.

Από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου τόσο οι αγωνιστικές κατηγορίες όσο και οι προαγωνιστικες θα πρωταγωνιστήσουν σε αγώνες κολύμβησης στο κλειστό κολυμβητήριο Α.Πεπανός.

Η ομάδα μας συμμετέχει για 5η φορα τα τελευταία χρόνια σε αυτή την διοργάνωση όπου συνήθως όλοι οι αθλητές μας κάνουν την αγωνιστική τους εκκίνηση.

Η κολυμβητική ομάδα του Κολλεγίου Ρόδου πηγαίνει μετά από μεγάλη περίοδο προετοιμασίας έτσι ώστε να έχουν οι αθλητές την πρώτη ανατροφοδότηση για την δουλειά που έχουν βάλει στις προπονήσεις τους.

Όλα τα παιδιά έχουν ξεκάθαρους προσωπικούς αλλά και ομαδικούς στόχους με κυριότερο να απολαύσουν και να χαρούν την συμμετοχή τους στους αγώνες.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ομάδα μέσα στα 8 χρόνια που συμμετέχει σε αγώνες συνεχίζει να αναπτύσσεται παρέχοντας την καθοδήγηση και την υποστήριξη σε οποίο αθλητή από το νησί μας επιλέξει και θέλει να μπει σε ένα αγωνιστικό τμήμα.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας καλή επιτυχία!