Την πρώτη εμφάνιση της ομάδας υδατοσφαίρισης ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν οι ακαδημίες μας στο πανέμορφο Ναύπλιο, με παρουσία 15 αθλητών και 2 αθλητριών. Η αποστολή μας θα φύγει από την Ρόδο την Παρασκευή στις 13 Μαΐου και θα συμμετέχει σε φιλικές αναμετρήσεις με την τοπική ομάδα και διοργανώτρια του ΝΟ Ναυπλίου όπως επίσης και με τις ομάδες του ΝΟ Καλαμάτας και του Νηρέα Γέρακα.

Οι ομάδες θα συμμετάσχουν σε φιλικές αναμετρήσεις όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοργανώτρια ομάδα του ΝΟ Ναυπλίου και τον προπονητή της ομάδας Δημούλη Χρήστο ο οποίος όχι μόνο ανταποκρίθηκε στην ανάγκη της ομάδας μας να κάνει την αρχή της με φιλικούς αγώνες αλλά και στην διοργάνωση των αναμετρήσεων, δείχνοντας την αγάπη του για το άθλημα και την προσπάθεια για την ανάπτυξη του.

Για την ομάδα μας σίγουρα ο πρώτος και κύριος στόχος είναι η συμμετοχή και απόκτηση εμπειριών στο άθλημα μας. Η ενίσχυση του κινήτρου που έχουν όλα τα παιδιά για να κάνουν ακόμα καλύτερα και με μεγαλύτερη συνέπεια τις προπονήσεις τους. Σε εκπαιδευτικό κομμάτι να ζήσουν την εμπειρία της αποστολής μακριά από το σπίτι τους όντας υπεύθυνοι για το εαυτό τους, να κοινωνικοποιηθούν και να γνωρίσουν την μεγάλη οικογένεια της υδατοσφαίρισης και να δεθούν περισσότερο σαν ομάδα. Στόχος μας είναι το τμήμα της υδατοσφαίρισης να ακολουθήσει την ανάπτυξη του κολυμβητικού μας τμήματος και να μπορούν τα παιδιά να έχουν πολλές εμπειρίες που θα τους βοηθήσει στην ανάπτυξη τους.

Οι αναμετρήσεις της ομάδας μας θα μεταδοθούν ζωντανά από το Penguins TV το κανάλι μας στο YouTube όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την προσπάθεια όλων των παιδιών. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και όλοι οι αθλητές ν ευχαριστηθούν την συμμετοχή τους.