Την Παρασκευή 15 Ιουνίου αναχωρούν οι Πιγκουίνοι Κ.Α.Ροδου, όμαδα του Κολλεγίου Ρόδου, για τα Χανιά της Κρήτης προκειμένου να συμμετάσχουν για τρίτη φορά σε αγώνες της Κ.Ο.Ε. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα μας θα συμμετάσχει στους Θερινούς Αγώνες 9-12 ετών και σε Ημερίδα Ορίων που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά στις 16-17 Ιουνίου με τη συμμετοχή πολλών αθλητών.

Οι στόχοι της ομάδας είναι η συμμετοχή και η απόκτηση πολύτιμων εμπειριών για τους αθλητές μας, η ατομική τους βελτίωση και το κίνητρο που θα αποκτήσουν βάζοντας νέους στόχους για τη νέα χρόνια.

Την αποστολή της ομάδας αποτελούν οι :Σταυριανάκης Βασίλης Μπιλιάς Κωνσταντίνος Κυριστόπουλος Βάιος Κεφαλάκης Μιχαήλ Τρέπα Νεφέλη Ιωαννίδης Κωνσταντίνος Σταυριανάκης Αποστόλης Λυμπέρης Φίλιππος Ψυλλάκης Βασίλης Ροκάκη Γεωργία Μπούσδρα Αργυρώ Χατζηαβρακής Παντελής Κινατζή Μιχαέλα Λυμπέρης Γεώργιος Μπιλιάς Θαρρενός Μοσκιού Δέσποινα Πισσαδάκης Νικόλαος Τηλιακου Σελίν Κεφαλλάκης Κωνσταντίνος Καραμήτζιου Ελένη Κουτελιάρης Ιωάννης Κουτελιάρης Αντώνιος Στεργίου ΜιχάληςΤην αποστολή της ομάδας θα συνοδεύουν οι προπονητές: Παληκαράς Επαμεινώνδας, Λαγός Γεώργιος και Κάτρη Κατερίνα.