Με τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών που έχει ταξιδέψει η ομάδα μας, θα συμμετάσχει τόσο στην 1η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος όσο και στους θερινούς αγώνες προαγωνιστικων κατηγοριών.

Οι συμμετοχές μας σε αγώνες τέτοιου επιπέδου είναι ένα δείγμα της ανάπτυξης και της δουλειάς που γίνεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια στο σωματείο μας. Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και η παρουσία σε αγώνες από το νησί της Ρόδου να είναι ακόμα μεγαλύτερη .

Την αρχή θα κάνει η αγωνιστική μας ομάδα στην 1η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με 14 αθλητές. Στόχος της ομάδας είναι η ατομική βελτίωση όλων των επιδόσεων και τα παιδιά που βρίσκονται κοντά στα όρια να προσπαθήσουν ώστε η ομάδα μας να έχει την μεγαλύτερη δυνατή παρουσία και στην 2η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Ένα ανανεωμένο Πρωτάθλημα το οποίο με το νέο σχεδιασμό από την αρχή την χρονιάς από την ομοσπονδοια μας αναβαθμίστηκε και όλοι οι αθλητές έχουν προσπαθήσει για καλύτερες επιδόσεις που είναι και το ζητούμενο .

Στην συνέχεια 23 αθλητές της προαγωνιστικής μας ομάδας θα πάρουν μέρος στους θερινούς αγώνες φυσικά με στόχο την συμμετοχή και την απόκτηση εμπειριών. Οι κατηγορίες αυτές είναι ιδανικές για να δοκιμαστούν οι αθλητές και να αποκομίσουν εμπειρίες από την συμμετοχή τους σε αγώνες .

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, να πετύχουν τους ατομικούς τους στόχους και να συνεχίσουν να ονειρεύονται μέσα από τον αθλητισμό!