Οι Πιγκουίνοι Ρόδου αποτύπωσαν μια εκπληκτική αθλητική παρουσία στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης στην Χαλκίδα, φέρνοντας στο νησί της Ρόδου 28 μετάλλια, εκ των οποίων 13 χρυσά, 5 αργυρά και 10 χάλκινα. Η ομάδα μας έδειξε τη δύναμη και τη συνοχή της, επιτυγχάνοντας να ξεχωρίσει σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον.
 
Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς τους διοργανωτές των αγώνων στη Χαλκίδα, τον Ν.Ο. Χαλκίδας, τον Α.Κ.Ο. Χαλκίδας και τον ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΑΣ, για την εξαιρετική φιλοξενία και την άψογη οργάνωση. Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ελευθερία Σαραντίδου, αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, για την προσωπική της συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης.
 
Αυτή η επιτυχία είναι ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη και επιβεβαίωση του υψηλού επιπέδου που έχει επιτευχθεί από τους αθλητές και τις αθλήτριες μας. Προχωράμε με αισιοδοξία για τις μελλοντικές διοργανώσεις, με την υπόσχεση για ακόμα περισσότερες επιτυχίες και όμορφες στιγμές.
 
Με βλέμμα στο μέλλον, οι Πιγκουίνοι Ρόδου είναι έτοιμοι να ενισχύσουν την παρουσία τους στο ελληνικό κολυμβητικό στερέωμα, συμμετέχοντας σε αγώνες προαγωνιστικών και μίνι κατηγοριών αρχές Ιουνίου στην Αθήνα. Παράλληλα, προετοιμαζόμαστε για την πρώτη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, διατηρώντας τη δέσμευσή μας για αθλητική αριστεία και ανάπτυξη του κάθε αθλητή και αθλήτριας στον σύλλογο.