Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το  2ο Summer Festival των Πιγκουίνων στις κατάμεστες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου. Το σωματείο μας  προσπάθησε να δώσει μια μοναδική εμπειρία τόσο στους αθλητές όσο και στο κοινό συνδυάζοντας τόσο το αγωνιστικό κομμάτι όσο και την διασκέδαση τους σε ρυθμούς καλοκαιριού .
 
Εντυπωσιακές εικόνες από τις σκυταλοδρομίες μας σε όλα τα επίπεδα της ακαδημίας μας που γέμισαν ενέργεια και χρώμα το κολυμβητήριο. Τα ομαδικά αγωνίσματα είναι πάντα αυτά που δίνουν ξεχωριστό τόνο και βοηθούν τα παιδιά να κοινωνικοποιηθούν και να διώξουν το άγχος των αγώνων. Στόχος μας είναι αυτές οι ημερίδες να κάνουν τα παιδιά να λατρεύουν να αγωνίζονται χωρίς άγχος και δίνοντας με χαμόγελο τον καλύτερο τους εαυτό. 
 
Σίγουρα οι εικόνες που έρχονται από το τμήμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης είναι πέραν του αναμενόμενου καθώς φέτος είδαμε
2 από τα τμήματα που έχουν δημιουργηθεί και λειτουργούν όλο τον χρόνο.  Τα κορίτσια μας κατάφεραν να εκτελέσουν  με πολύ ωραίο τρόπο το πρόγραμμα τους. Δεν μπορούσε να λείπει από το festival μας το εθνικό μας άθλημα της υδατοσφαίρισης 20 μεγάλοι και μικροί αθλητές που ακολουθούν τις ακαδημίες πόλο αλλά και από την ομάδα που μετείχε φέτος στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής  στους πιγκουίνους αγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι με δυνατές φάσεις, γρήγορο ρυθμό και πολύ εντυπωσιακά γκόλ.
 
Την συνέχεια πήραν  τα τμήματα της κολύμβησης με πρώτο αυτό των αρχαρίων που κατάφερε να κλέψει την παράσταση. Ακολούθησε το προ επίλεκτο τμήμα μας με αγωνίσματα 25 μέτρων, στην συνέχεια το επίλεκτο με αγωνίσματα 50 μέτρων και έκλεισαν η αγωνιστική και προαγωνιστική μας ομάδα με 100 μέτρα μικτή.
 
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους, όπως επίσης και στους γονείς που είναι εκεί και στηρίζουν την προσπάθεια τους . Η συνέχεια για τους Πιγκουίνους θα γίνει με την έναρξη των χειμερινών μας προγραμμάτων στις 5 Σεπτεμβρίου .
 
Ακολουθώντας το link μπορείτε να δείτε σε επανάληψη όλη την γιορτή  
 
 
Όπως επίσης και highlights