Μεγάλη επιτυχία για τους Πιγκουίνους η συμμετοχή της ομάδας στο θερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών της Αθήνας. Με πλούσια συμμετοχή διεξήχθησαν το διήμερο 23-24 Ιουνίου οι Θερινοί αγώνες των προαγωνιστικών ηλικιών (9-12 ετών). Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστεριού (10-11ετείς)και το Δημοτικό κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης (9-10ετείς).

Μεγάλη συμμετοχή με πάνω από 50 σωματεία της περιφέρειας Αττικής και 3 από την Ρόδο. Η ομάδα κατάφερε να πάρει 5 μετάλλια εκ των οποίων τα 2 🥇 τα 2🥈 και 1 🥉, είχαμε παρουσία με 10 αθλητές σε 8αδες και καταφέραμε να βελτιώσουμε τους ατομικούς μας χρόνους σε πολλά αγωνίσματα .

Η προαγωνιστική μας ομάδα φέτος ήταν η 3η της παρουσία σε αγώνες ολοκληρώνοντας τον αρχικό μας σχεδιασμό, να θυμίσουμε η αρχή έγινε στην Πάτρα και μετά στη Καλαμάτα. Η συμμετοχή σε αυτές τις ηλικίες είναι ο καλύτερος τρόπος τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και χτίσουν γερές βάσεις που θα τους κρατήσουν για χρόνια στο άθλημα της κολύμβησης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τόσο για την αγωνιστική τους παρουσία όσο και για το ήθος και τον χαρακτήρα τους, κάτι που τους κάνει να ξεχωρίζουν.

Για την ομαδα μας ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους η Πισσαδάκη Δέσποινα με 1 🥇 και 1🥈, Σταυριανάκης Θάνος με 1🥇και 1 🥈 και ο Νικολός Σάββας με 1🥉. Όλοι οι αθλητές μας κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας στην κατάταξη μεταλλίων ήταν στην 18η θέση ανάμεσα σε περισσότερα από 50 σωματεία της Αττικής.

Η Διοίκηση της ομάδας μας θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές και τους προπονητές για τα αποτελέσματα της χρονιάς.