Η κολυμβητική μας ακαδημία συνεχίζει τα καλοκαιρινά της τμήματα μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου. Σκοπός είναι τα αρχάρια παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της κολύμβησης, που θα τους βοηθήσουν να είναι με ασφάλεια κι αυτοπεποίθηση στην θάλασσα. Παιδιά όλων των ηλικιών που οι δραστηριότητες τους σταματούν λόγω του καλοκαιριού θα μπορούν μέσω της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης και του τριάθλου να διατηρήσουν και να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση. Όλες οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται στις άρτιες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου.

Φέτος ιδρύσαμε το τμήμα της υδατοσφαίρισης με σκοπό την εκμάθηση αλλά και την δημιουργία ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ομοσπονδίας. Είναι ιδανική δραστηριότητα για παιδιά άνω των 8 ετών που γνωρίζουν να κολυμπούν και θέλουν να συνδυάσουν την πισίνα με πιο ευχάριστο τρόπο. Γι' αυτό τον λόγο η ακαδημία μας για όλες τις τρίμηνες εγγραφές έχει προσφορά γνωριμίας με το άθλημα.

Το πιο νέο τμήμα είναι αυτό του τριάθλου που θα λειτουργήσει με την μορφή εκμάθησης για παιδιά άνω των 8 χρόνων. Οι αθλητές αφιερώνουν μια προπόνηση σε κάθε ένα από τα αθλήματα κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο καθώς και με εναλλαγές μεταξύ αυτών .

Στην κολυμβητική ακαδημία μας, τα μαθήματα γίνονται από πλήρες καταρτισμένο προσωπικό βάση των κανονισμών της γενικής γραμματείας αθλητισμού. Τα παιδιά πέρα από την εκμάθηση και τα πρώτα τους βήματα μπορούν να εξελίξουν τις δυνατότητες τους ακολουθώντας την κολύμβηση, την υδατοσφαίριση και το τρίαθλο σε αγωνιστικό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site μας https://rhodespenguins.gr/ ή καλέστε στην γραμματεία μας.