Οι αγώνες στην Καλαμάτα ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας. Η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή. Τόσο σε αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό μέρος της ομάδας υπήρξε πολύ μεγάλη βελτίωση, με τους αθλητές μας να συλλέγουν συνολικά 30🥇🥈🥉μετάλλια στο σύνολο με με 8🥇χρυσά 9🥈αργυρά 13🥉χάλκινα και 43 παρουσίες σε οχτάδες αγωνισμάτων. 
Στο αγωνιστικό μέρος οι αθλητές μας δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό. Με πολύ αγωνιστικό πάθος και με χαμόγελο κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, και αυτό είναι το ζητούμενο από αγώνες αυτής της κατηγορίες. Αγωνιστικό ρυθμό και ευκαιρία για ένα έξτρα αγώνα για τους αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας, εμπειρίες μετάλλια χαμόγελα και μεγάλο κίνητρο για αθλητισμό για αυτούς της προαγωνιστικης μας.
Οι αγώνες έγιναν σε πολύ καλό επίπεδο με περισσότερους από 550 αθλητές με παρουσία σωματείων από όλη την Ελλάδα και πολλών εξ αυτών από την Αθήνα.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές τόσο για διεξαγωγή όσο και για την κάλυψη των αγώνων, σίγουρα ανυπομονούμε για την επόμενη διοργάνωση.!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την παρουσία τους στους αγώνες.!