Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 12/10/2019 στο Κολλέγιο Ρόδου το 2ο RHODES PENGUINS CUP από την Kολυμβητική Aκαδημία ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΡΟΔΟΥ, σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης που έγινε στο νησί μας. Μια διοργάνωση στην οποία είχαμε την τύχη να φιλοξενήσουμε το σωματείο της Καλύμνου ΠΡΩΤΕΑΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ με συμμετοχή 22 αθλητών/τριών, καθώς και το ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ με 18 αθλητές/τριες. Εμφατική ήταν η παρουσία του σωματείου μας RHODES PENGUINS με 80 αθλήτες/τριες.

Φέτος στη διοργάνωση προστέθηκαν επιπλέον αγωνίσματα ώστε να αυξηθεί η συμμετοχή όλων των αθλητών οι οποίοι αγωνίστηκαν μαζί με τις σκυτάλες σε 4 αγωνίσματα. Η διοργάνωση που γίνεται από την ομάδα μας αναπτύσσει και προάγει το άθλημα, δίνοντας ισχυρό κίνητρο σε αθλητές και γονείς να συνεχίσουν την προσπάθεια με σκοπό την παραμονή των παιδιών κοντά στον αθλητισμό. Με την ίδια φιλοσοφία ακολούθησε  την περσινή μας προσπάθεια και ο ΠΡΩΤΕΑΣ με τους αγώνες που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το καλοκαίρι στο νησί της Καλύμνου. Ευελπιστούμε αυτή την προσπάθεια να την συνεχίσουν όλα τα σωματεία της Δωδεκανήσου.

Το σωματείο μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση δείχνοντας την δουλειά που επιτελείται σε όλα τα τμήματα μας. Να θυμίσουμε ότι αγωνίστηκαν παιδιά τόσο από τα τμήματα εκμάθησης μας όσο και από τα επίλεκτα, προαγωνιστικα και αγωνιστικά τμήματα μας. Οι αθλητες μας κατάφεραν να συλλέξουν 49 χρυσά, 36 αργυρά 36 χάλκινα και να απολαύσουν στις περισσότερες ηλικιακες κατηγορίες τις σκυταλοδρομίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των αγώνων, τους προπονητές και των δυο σωματείων, το Κολλέγιο Ρόδου και τον κ.Αντωνιάδη για την στήριξη και φυσικά τον ΧΟΡΗΓΟ μας Super Market / Cash&Carry Παναγιωτάς.

Ευχαριστίες θέλουμε να εκφράσουμε και προς τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ μας Alter Ego Arches Plus Open Air Club Dali Extraordinary Art Bistro Jasper Gastrocafe Rhodes Metro Μεταφορική