Για 3η φορά οι ακαδημίες υδατοσφαίρισης των Πιγκουίνων συμμετείχαν σε φιλικούς αγώνες πόλο αυτήν την φορά μετά το Ναύπλιο και την Αθήνα σειρά είχε η Καλαμάτα.
 
Εκεί μας περίμενε η τοπική ομάδα ΠΑΕ ´Αργης Καλαμάτα και ο προπονητής των τμημάτων Πετρόπουλος Κωνσταντίνος όπου μας φιλοξένησαν σε μια σειρά 4 φιλικών αγώνων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δημοτικό κολυμβητήριο.
 
Το ΔΣ της ομάδας θέλει πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές που έζησαν οι αθλητές μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρόνια τον Οκτώβριο.
 
Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε ασταμάτητη δράση καθώς σε κάθε αγώνα οι αθλητές μας παίζανε πάνω από 90 λεπτά όπου ήταν και το ζητούμενο για εμάς που τόσο μας λείπει ο χρόνος συμμετοχής σε παιχνίδια.
 
Για πρώτη φορά οι αθλητές μας αγωνίστηκαν τόσο σε 33 τερέν όσο και σε συνθήκες αγώνα με χρόνο επίθεσης στα 2 τελευταία φιλικά. Η δράση ήταν ασταμάτητη με πολύ ωραίες ενέργειες και από τις  δυο ομάδες, πολλά γκολ δυνατές μονομαχίες μέσα στο νερό. Όλα τα φιλικά καθώς και πολλά αλλά απο την παρουσία μας στην Καλαμάτα είναι αποτυπωμένα στο κανάλι μας στο YouTube.
 
Επόμενο βήμα για την ομάδα μας η δεύτερη συμμετοχή σε αγώνες πόλο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, όπου εκεί φυσικά μερικά μέλη της ομάδας που ταξίδεψε στην Καλαμάτα θα στελεχώσουν και το αντρικό μας τμήμα.