Την χαρά και την ευκαιρία να παίξουν σε φιλικό αγώνα υδατοσφαίρισης είχαν οι αθλητές της Ακαδημίας μας στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου, ύστερα από σχετική πρόσκληση που δεχθήκαμε από τον Πρόεδρο του, κ Δημήτρη Χριστοδούλου, και τον προπονητή του σωματείου, κ. Γιάννη Μόρτζου.

Οι 15 αθλητές βρέθηκαν στο κολυμβητήριο και για περισσότερο από 2 ώρες παίξανε το πρώτο τους παιχνίδι με άλλη ομάδα. Πολλά γκολ, δυνατές φάσεις, μοιρασμένος χρόνος για όλα τα παιδιά καθώς ανά 5 λεπτά άλλαζε όλη η επτάδα ώστε όλοι από αθλητές να αποκομίσουν τις ίδιες εμπειρίες!

Έχοντας δει όλοι μας την επιτυχία της Εθνικής μας Ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καλούμαστε να αναπτύξουμε και να δώσουμε την δυνατότητα στα παιδιά του νησιού μας να δοκιμάσουν την υδατοσφαίριση και γιατί όχι να διακριθούν σε αυτή. Αξίζει να πούμε ότι φιλικό παιχνίδι ή κοινή προπόνηση όπως έγινε σήμερα έχει να πραγματοποιηθεί 25 και πλέον χρόνια από ομάδες της πόλης μας .

Όλοι οι αθλητές τόσο του σωματείου μας όσο και οι γηπεδούχοι δέχθηκαν μια αναμνηστική κούπα από τον Πρόεδρο του ΝΟΡ!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύ ωραία εμπειρία και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλες, ώστε το συναρπαστικό αυτό άθλημα να αποκτήσει το δικό του κοινό στο νησί μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και των δυο ομάδων για την συμμετοχή και την γενικότερη παρουσία τους!