Για 4η φορά οι ακαδημίες υδατοσφαίρισης των Πιγκουίνων συμμετείχαν σε φιλικούς αγώνες πόλο, αυτήν την φορά στην Καλαμάτα.
 
Εκεί μας περίμενε η τοπική ομάδα ΠΑΕ ´Αργης Καλαμάτα και ο προπονητής των τμημάτων, Πετρόπουλος Κωνσταντίνος, όπου διοργάνωσαν με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο επίσημο τουρνουά που συμμετείχαμε στο άθλημα της υδατοσφαίρισης. Συμμετείχαν επίσης οι ομάδες του Ν.Ο.Ναυπλίου και του Ποσειδώνα Ληξουρίου για την κατηγορία Παίδων, καθώς επίσης υπήρχαν και παιχνίδια για την κατηγορία μίνι Παίδων.
 
Το ΔΣ της ομάδας θέλει πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές που έζησαν οι αθλητές μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον.
 
Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε ασταμάτητη δράση καθώς και στις δυο κατηγορίες με τα αποτελέσματα στο επίσημο τουρνουά των παίδων να είναι: 
 
- Ν.Ο.Ναυπλίου- Πιγκουίνοι Ρόδου 16-10
- Ποσειδώνας Ληξουρίου -Πιγκουίνοι Ρόδου 15-8
- Άργης Καλαμάτας - Πιγκουίνοι Ρόδου 14-3 
 
Για πρώτη φορά οι αθλητές μας αγωνίστηκαν με διαιτητή σε επισήμους αγώνες. Η δράση ήταν ασταμάτητη με πολύ ωραίες ενέργειες και από τις  τέσσερις ομάδες, πολλά γκολ και δυνατές μονομαχίες μέσα στο νερό. Το τουρνουά κατέκτησε η ομάδα του Ν.Ο.Ναυπλίου έχοντας την καλύτερη παρουσία. Όλα τα φιλικά καθώς και πολλά αλλά απο την παρουσία μας στην Καλαμάτα είναι αποτυπωμένα στο κανάλι μας στο YouTube.
 
Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας όπως επίσης και σε αυτούς των υπολοίπων ομάδων για το υπέροχο κλίμα μεταξύ των συμμετεχόντων. Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο Άργης είναι η δεύτερη φορά που μας φιλοξενεί και φυσικά ο Ν.Ο.Ναυπλίου ήταν η πρώτη ομάδα που μας φιλοξένησε στο Ναύπλιο. Ανυπομονούμε για την συνέχεια στον άθλημα μας.