Άλλος ένα φιλικός αγώνας πόλο καθώς θα υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας στο Κολλέγιο Ρόδου την ομάδα υδατοσφαίρισης του Ροδίων Άθλησις το Σάββατο στις 18 Νοεμβρίου στις 14:00.

Είναι σίγουρο πως και οι δυο ομάδες θα παρουσιάσουν πολύ ωραίο θέαμα στην δεύτερη συνάντηση τους σε ένα χρόνο. Σκοπός του σωματείου μας είναι φέτος να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε όσο τον δυνατόν περισσότερα φιλικά .

Όντως ομαδικό και άθλημα επαφής, είναι πολύ βασικό τα παιδιά να έχουν χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδια που θα τους ανατροφοδοτούν και θα τους ενισχύουν το κίνητρο για προπόνηση.

Τα φιλικά παιχνίδια είναι ο καλύτερος τρόπος τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να δοκιμάσουν πράγματα μαζί με τους προπονητές τους.

Οι ακαδημίες της ομάδας μας μετά απο το ταξίδι τους στην Καλαμάτα για φιλικά παιχνίδια θα έχουν πλέον ένα ισχυρό κίνητρο να προπονούνται και να κάνουν φιλικα με τις ομάδες του νησιού μας .

Ο φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί μετα το προγραμματισμένο grand prix κολύμβησης.

Ευχόμαστε και στις δυο ομάδες να περάσουν πολύ όμορφα να δώσουν δυνατές μαχες και να χτίσουν έξω από το νερό δυνατές σχέσεις φιλίας.!