Με 27 αθλητές θα ταξιδέψει η ομάδα μας για να συμμετάσχει στην 1η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος όσο και στους θερινούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών.
 
Οι συμμετοχές μας σε αγώνες τέτοιου επιπέδου είναι ένα δείγμα της ανάπτυξης και της δουλειάς που γίνεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια στο σωματείο μας. Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και η παρουσία σε αγώνες από το νησί της Ρόδου να είναι ακόμα μεγαλύτερη .
 
Την αρχή θα κάνουν 11 αθλητές της προαγωνιστικής μας ομάδας, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο θερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών στην περιφέρεια Αττικής. Αγώνες φυσικά με στόχο την συμμετοχή και την απόκτηση εμπειριών. Οι κατηγορίες αυτές είναι ιδανικές για να δοκιμαστούν οι αθλητές και να αποκομίσουν εμπειρίες από την συμμετοχή τους σε αγώνες .
 
Την συνέχεια θα κάνει η αγωνιστική μας ομάδα στην 1η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με 16 αθλητές. Στόχος της ομάδας είναι η ατομική βελτίωση όλων των επιδόσεων και τα παιδιά που βρίσκονται κοντά στα όρια να προσπαθήσουν ώστε η ομάδα μας να έχει την μεγαλύτερη δυνατή παρουσία και στην 2η φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
 
Ένα ανανεωμένο Πρωτάθλημα το οποίο με το νέο σχεδιασμό από την αρχή την χρονιάς από την ομοσπονδία μας αναβαθμίστηκε και όλοι οι αθλητές έχουν προσπαθήσει για καλύτερες επιδόσεις που είναι και το ζητούμενο .
 
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, να πετύχουν τους ατομικούς τους στόχους και να συνεχίσουν να ονειρεύονται μέσα από τον αθλητισμό!