Η κολυμβητική ομάδα μας επέστρεψε με εξαιρετικές επιδόσεις από τους πρόσφατους αγώνες στην Πάτρα, καταγράφοντας έναν αξιοσημείωτο απολογισμό με 19 μετάλλια - 5 χρυσά, 9 ασημένια και 5 χάλκινα. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο, 3 αθλητές μας πέτυχαν τα όρια για το πρωτάθλημα σε 8 αγωνίσματα, ενισχύοντας έτσι τις ελπίδες και τις προοπτικές μας για μελλοντικές επιτυχίες. Συνολικά, καταγράφηκαν 88 ατομικά ρεκόρ.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ΝΕΠ για την άψογη διοργάνωση των αγώνων. Η φετινή διοργάνωση ξεχώρισε για την μεγαλύτερη συμμετοχή από όλες τις χρονιές, με περισσότερους από 800 αθλητές από 60 σωματεία, αποδεικνύοντας την αυξανόμενη δημοτικότητα και την ποιότητα του αθλήματος. Επιπλέον, είμαστε περήφανοι που καλύψαμε τους αγώνες μέσω του Penguins TV, φέρνοντας την κολυμβητική δράση απευθείας στους θαυμαστές μας.

Εκ μέρους του σωματείου μας, εκφράζουμε την βαθιά ευγνωμοσύνη και τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας. Η αφοσίωση, το αθλητικό πνεύμα και η επιμονή τους είναι αυτά που έκαναν τη διαφορά και μας έφεραν αυτές τις εξαιρετικές επιδόσεις. Η απόδοσή τους στους αγώνες όχι μόνο μας γέμισε υπερηφάνεια αλλά έδωσε και μια έντονη προοπτική για το μέλλον.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους τους χορηγούς μας, των οποίων η στήριξη είναι αναπόσπαστο μέρος αυτής της επιτυχίας, και μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να οικοδομούμε το μέλλον της κολυμβητικής μας ομάδας.