Οι αγώνες στην Πάτρα ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας. Η εμφάνιση μας ήταν η καλύτερη που έχει κάνει ομάδα από τότε που συμμετέχει σε αγώνες.
Τόσο σε αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό μέρος της ομάδας υπήρξε πολύ μεγάλη βελτίωση, με τους αθλητές μας να συλλέγουν συνολικά 48 🥇🥈🥉μετάλλια στο σύνολο με με 18🥇χρυσά 17 🥈αργυρά 13 🥉χάλκινα και 122 ατομικα ρεκόρ στα 143 αγωνίσματα μας.
Στο αγωνιστικό μέρος οι αθλητές μας δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό. Με πολύ αγωνιστικό πάθος και με χαμόγελο κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, και αυτό είναι το ζητούμενο από αγώνες αυτής της κατηγορίες
Υπήρχαν παράλληλα επιδόσεις που ξεχώρισαν και φέρνουν τους αθλητές μας στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα με τους χρόνους τους.
Οι αγώνες έγιναν σε πολύ καλό επίπεδο με περισσότερους από 600 αθλητές σε σύνολο 60 σωματείων από όλη την Ελλάδα και συμμετοχή σωματείων από την Αθήνα όπως του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Εθνικού και πολλών άλλων ομάδων .
Επίσης πέραν του live streaming που κάναμε, οι αθλητές μας έδιναν και προσωπικές συνεντεύξεις, μοιραζόμενοι μαζί μας όλη την εμπειρία που έζησαν στους αγώνες.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την παρουσία τους στους αγώνες.!