Η αρχή έγινε για τα τμήματα της υδατοσφαίρισης της ομάδας με πρωτεργάτες τους 17 αθλητές και αθλήτριες μας από τις ακαδημίες του συλλόγου. Η ομάδα μας που ήταν από την Παρασκευή 13 Μαΐου στο Ναύπλιο μέχρι και εχθές, συμμετείχε σε 8 φιλικά παιχνίδια  στην κατηγορία των pro mini όσο και σε αυτή των mini. Με παρουσίασα 4 ομάδων και πάνω από 70 αθλητών οι οποίοι έδωσαν το δικό τους πολύ όμορφο χρώμα και ήταν πραγματικά πρωταγωνιστές με την ενέργεια το χαμόγελο και το πάθος που διακρίνει αυτές τις ηλικίες.
 
Για την ομάδα μας το πρόσημο μπορεί να είναι μόνο θετικό καθώς κατάφεραν να πάρουν μέρος σε ένα τουρνουά κερδίζοντας πολλές αγωνιστικές εμπειρίες, κάνοντας ωραίες ενέργειες, με δυνατές μονομαχίες , μαθαίνοντας τους κανόνες του αθλήματος και λειτουργώντας πάντα με ήθος τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό . Από το οργανωτικό κομμάτι τα παιδιά μας αποκόμισαν πολλές πληροφορίες τόσο για σωστή διατροφή , όσο να είναι υπεύθυνοι για τον εαυτό τους , να μάθουν να λειτουργούν μέσα στα πλαίσια και τους κανόνες της ομάδας μας. Σίγουρα πόλοι όμορφες εμπειρίες που θα ενισχύσουν το κίνητρο τους για προπόνηση και θα τους δέσουν σαν ομάδα ώστε να μπορέσουν όλοι μαζί να βελτιωθούν.
 
Από οργανωτικής πλευράς αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια στην οικοδέσποινα ομάδα του Ν.Ο. Ναυπλίου και στο προπονητής της ομάδας Χρήστο Δημουλη για  την οργάνωση και την ολοκλήρωση των αγώνων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως επίσης και την διοίκηση τους σωματείου που ήταν εκεί καθόλη την διάρκεια του τουρνουά και βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο την εξέλιξη του. Τέλος να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που συμμετείχαν  το Ν.Ο.Καλαμάτας και το Ν.Γέρακα που κάνανε τοις στιγμές των αθλητών μας πιο ξεχωριστές με την παρουσίας τους στο τουρνουά .
 
Ελπίζουμε να είναι η αρχή για μια πολύ όμορφη συνέχεια στην ομάδα των Πιγκουίνων στο άθλημα της υδατοσφαίρισης και την συνέχεια που θα έχουμε με την συμμετοχή της ομάδας μας τος πρωτάθλημα της Γ εθνικής στα μέσα Ιουλίου.