Μετά την μεγάλη επιτυχία του Summer Festival, η κολυμβητική μας ακαδημία θα πραγματοποιήσει στις 4 Δεκεμβρίου και ημέρα Σάββατο μια μεγάλη γιορτή για τον Υγρό Στίβο και όλα τα αθλήματα που καλλιεργούμε στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου.

Στο Christmas Festival όλοι οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι που έχουν ακολουθήσει τα χειμερινά μας προγράμματα θα έχουν την χαρά να πάρουν μέρος και να μας δείξουν τι έχουν μάθει και ποσό έχουν βελτιωθεί σε σχέση με τους αγώνες τους καλοκαιριού.

Έχοντας ως βασικά μας μέλημα την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών και των αθλητριών μας καθώς και των γονέων και φίλων τους, το Christmas Festival θα διοργανωθεί ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και εκμεταλευόμενοι τους άρτιους χώρους του Κολλεγίου Ρόδου. Έτσι οι αθλητές θα βρίσκονται με ασφάλεια στο χώρο του κλειστού κολυμβητηρίου, οι γονείς θα παρακολουθούν από τις οθόνες τους αγώνες και οι φίλοι μας θα μπορούν μέσω live streaming να μας δούνε από το κινητό ή τον υπολογιστή τους!!

Η ανταπόκριση σας στο καλοκαιρινό μας κάλεσμα ήταν πολύ μεγάλη και στόχος μας είναι το φεστιβάλ να καθιερωθεί κάθε 4μηνο .!!

Για όλους τους συμμετέχοντες:
* Θα τους περιμένει ένα μετάλλιο για να επιβραβεύσει την μεγάλη προσπάθεια και να νιώσουν υπερήφανοι
* Ένα δώρο για την συμμετοχή τους
* Θα δείξουν με μεγάλη χαρά στους γονείς τους τι έχουν μάθει
* Θα παίξουν και θα διασκεδάσουν με τους φίλους τους στην πισίνα
* Θα αγωνιστούν
* Θα παίξουν αγώνα υδατοσφαίρισης
* Θα δώσουν τη δεύτερη παράσταση στην καλλιτεχνική κολύμβηση
* Μα πάνω από όλα θα έχουν την χαρά της συμμετοχής

Στην ακαδημία μας στο κέντρο του παιδαγωγικού μας προγράμματος βρίσκονται μόνο οι αθλητές μας!!

Το festival είναι μια γιορτή που στόχο έχει να δίνει κίνητρο σε όλα τα παιδιά να ασχολούνται περισσότερο με τον αθλητισμό, να επιλέγουν να μπαίνουν στις αγωνιστικές ομάδες μας και να βελτιώνουν την προσωπικότητα τους μέσα από τις εμπειρίες που αποκομίζουν.

Η φιλοσοφία μας είναι να έχουμε πάντα το κατάλληλο παιδαγωγικό πρόγραμμα ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε τα όνειρα όλων των αθλητών μας .!!

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε την πιο ωραία μέρα στην πισίνα .!!!