Το Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης έλαβε τέλος, αφήνοντας πίσω του μια ακόμη ιστορική στιγμή για το σωματείο των Πιγκουίνων Ρόδου. Η αποστολή μας, αποτελούμενη από 9 αφοσιωμένους αθλητές, κατάφερε να φέρει στο νησί μας 4 μετάλλια - 1 χρυσό, 1 αργυρό, και 2 χάλκινα, συνολικά συγκεντρώνοντας 97 βαθμούς για το σωματείο μας.
 
Η εξαιρετική αυτή επίδοση σηματοδοτείται από τα ατομικά ρεκόρ σε 23 από τα 27 αγωνίσματα που συμμετείχαν  αθλητές μας, δείχνοντας την αγωνιστική ωριμότητα και την αφοσίωσή τους στο άθλημα. Ξεχωρίζουν οι επιδόσεις του Αθανάσιου Σταυριανάκη, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ πρόσθιο και χάλκινο στα 100μ και της Δέσποινας Πισσαδάκη, που έφερε στην ομάδα το αργυρό μετάλλιο στα 100μ πεταλούδα, ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει και ένα χάλκινο στα 200μ πεταλούδα.
 
Τα επιτεύγματα αυτά αποτελούν πηγή έμπνευσης και κινητήριο δύναμη για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου, καθώς η ομάδα μας προετοιμάζεται για το επερχόμενο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κ14-Κ15 την επόμενη εβδομάδα. Με την ίδια αποφασιστικότητα και πίστη στις δυνατότητές τους, οι αθλητές μας είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις και να συνεχίσουν την παράδοση της επιτυχίας.
 
Ευχόμαστε στην αγωνιστική μας ομάδα καλή επιτυχία, γνωρίζοντας ότι θα συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους με τις επιδόσεις και το αθλητικό πνεύμα τους.