Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επιτυχία των ακαδημιών μας στο επίσημο τουρνουά υδατοσφαίρισης στην Καλαμάτα, όπου οι Πιγκουίνοι Ρόδου κατέκτησαν την τρίτη θέση και επιτεύχθηκαν δύο ιστορικές νίκες για πρώτη φορά. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την ΠΑΕ ‘Αργης Καλαμάτα με την αξιοσημείωτη υποστήριξη του προπονητή Κωνσταντίνου Πετρόπουλου.
Στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης οι ομάδες του Α.Ε. Χαιδαρίου και του Ν.Ο. Καλαμάτας, προσφέροντας στις κατηγορίες Παίδων και μίνι Παίδων ασταμάτητη δράση και εντυπωσιακές ανταγωνιστικές στιγμές. Οι ακόλουθες νίκες των ακαδημιών μας καταδεικνύουν την πρόοδο και το ανερχόμενο ταλέντο των νεαρών αθλητών μας:
 
•⁠  ⁠Άργης Καλαμάτας- Πιγκουίνοι Ρόδου 12-09
•⁠  ⁠Α.Ε Χαιδαριου -Πιγκουίνοι Ρόδου 13-12
•⁠  ⁠ΝΟ Καλαμάτας - Πιγκουίνοι Ρόδου 08-14
•⁠  ⁠ΝΟ Καλαμάτας - Πιγκουίνοι Ρόδου 08-14
 
Αυτό το τουρνουά είναι μία απόδειξη της δυναμικής και της προοπτικής που έχει η ομάδα μας στον χώρο της υδατοσφαίρισης. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις και τον αγωνιστικό ζήλο που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Ευχαριστούμε επίσης την ομάδα του Άργη Καλαμάτας  για την άριστη οργάνωση και φιλοξενία. Ανυπομονούμε να δούμε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον!