Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και ενθουσιασμό, ανακοινώνουμε την εξαιρετική επιτυχία των δυο αθλητών μας, της Δέσποινας Πισσαδάκη και του Αθανάσιου  Σταυριανάκη, οι οποίοι επελέγησαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ως μελοι στην κατηγορία επιλέκτων Ά  για την κατηγορία  K13 για την περίοδο 2023-2024.
 
Η επιλογή τους αποτελεί μια σημαντική διάκριση, καθώς είναι οι μόνοι αθλητές από το νησί της Ρόδου που κατάφεραν να ενταχθούν σε αυτήν την υψηλού επιπέδου κατηγορία. Επιπλέον, η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την πέμπτη συνεχή χρονιά που έχουμε επίλεκτο αθλητή από το νησί μας και την ομάδα μας, μια επίδοση που καταδεικνύει τη συνεχή προσπάθεια και την ποιότητα της κολυμβητικής μας ομάδας.
 
Αυτή η επιτυχία είναι ακόμα πιο αξιόλογη δεδομένων των αυξημένων απαιτήσεων και των πιο δύσκολων κριτηρίων επιλογής που έχουν τεθεί από την Ομοσπονδία. Οι αθλητές δεν κατάφεραν απλά  να επιτύχουν αυτά τα υψηλά στάνταρ, αλλά βρίσκονται και στην πρώτη κατηγορία των επιλέκτων  αθλητών.
 
Είμαστε βέβαιοι ότι η Δέσποινα και ο Αθανάσιος θα εκπροσωπήσουν με αξιοπρέπεια και τιμή το νησί της Ρόδου σε κάθε αγωνιστική πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν. Η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η επιμονή τους αποτελούν πηγή έμπνευσης και υπερηφάνειας για όλους μας.
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες των αθλητών, τους προπονητές, και όλους όσους στηρίζουν την κολυμβητική μας ομάδα, για την αδιάκοπη υποστήριξη και την πίστη τους στις δυνατότητες των νέων μας αθλητών.
 
Αυτή η διάκριση δεν αποτελεί μόνο προσωπική επιτυχία για τη Δέσποινα και τον Αθανάσιο, αλλά επίσης αναδεικνύει τη σημασία του αθλητισμού στην ανάπτυξη της νεολαίας μας.
 
Συγχαρητήρια στη Δέσποινα και τον Αθανάσιο για αυτήν την εξαιρετική επίδοση. Συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους!