Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Κολλέγιο Ρόδου το 2ο RHODES PENGUINS Swimming Day από την Κολυμβητική Ακαδημία ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΡΟΔΟΥ. Στους αγώνες μας συμμετείχαν 135 αθλητές από τους Rhodes Penguins. Η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας ήταν οι 15 αθλητές που δηλώσανε από μόνοι τους συμμετοχή.

Η ημέρα ξεκίνησε στις 09:00 με τους μικρούς μας φίλους από τα αρχάρια τμήματα μας σε μορφή επίδειξης, όπου στο τέλος περίμενε όλα τα παιδιά ένα μετάλλιο και ένα μπαλόνι.

Στην συνέχεια δίνοντας την σκυτάλη με τον καλύτερο τρόπο στα παιδιά που γεννήθηκαν από 2010 εώς και 2013, πραγματοποιήθηκαν αγωνίσματα 25 στα οποία απονεμηθυκαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τέλος ακολούθησε η προαγωνιστικη και αγωνιστική κατηγορία με συμμετοχή σε αγωνίσματα 50 μέτρων. Στην ημέρα κολύμβησης για πρώτη φορά όλα τα παιδιά πήραν μέρος σε σκυταλοδρομίες απολαμβάνοντας το νερό και την συνεργασία .!!

Η διοργάνωση από την ομάδα μας αναπτύσσει και προάγει το άθλημα δίνοντας κίνητρο σε αθλητές και γονείς να συνεχίσουν την προσπάθεια με σκοπό την παραμονή των παιδιών κοντά στον αθλητισμό. Οι αγωνες έχουν στόχο να δώσουν κυριως κίνητρο σε παιδιά που δεν περνούν μερος σε αγωνες εκτος Ρόδου την χαρά της ισοτιμης συμμετοχης μάθενοντας μέσω αυτής την ευγενή αμμιλα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των αγώνων, το Κολλέγιο Ρόδου και τον κ.Αντωνιάδη για την στήριξη και φυσικά τον

ΧΟΡΗΓΟ μας Super Market / Cash&Carry Παναγιωτάς

καθώς και τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ μας Alter Ego Arches Plus Open Air Club Dali Extraordinary Art Bistro Jasper Gastrocafe Rhodes Metro Μεταφορική