Μια έκπληξη θα περιμένει όλους τους συμμετέχοντες στο Christmas cup, όλα τα παιδιά θα πάρουν δώρο ένα οικολογικό ανοξείδωτο παγούρι ώστε να το χρησιμοποιούν στις προπονήσεις τους.

Στόχος μας είναι και οι μικροί μας φίλοι να μάθουν ποσό σημαντικό είναι να ενυδατώνουν τον οργανισμό τους κατά την διάρκεια της άσκησης, αλλά και να βοηθήσουμε στην μείωση της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών.

Η χρήση οικολογικού ανοξείδωτου μπουκαλιού στην καθημερινότητα μας μπορεί να δώσει μια μικρή ανακούφιση στο περιβάλλον, καθώς και να μας προστατεύσει από την έκθεση των πλαστικών μπουκαλιών σε υψηλές θερμοκρασίες.

Η μεταφορά στις 18/12 στην ημερομηνία του φεστιβάλ προέκυψε από αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων της ΚΟΕ όπου θα συμμετέχει η αγωνιστική και προαγωνιστικη μας ομάδα.

Αναλυτικά στις 4-5/12 τα παιδιά της αγωνιστικής θα συμμετέχουν στo Κυπελο του Παναθηναϊκού που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και θα τα συνοδεύσουν οι προπονητές Επαμεινώνδας Παληκαράς και Γιώργος Λαγός.

Στην συνέχεια παίρνει σειρά η προαγωνιστικη στις 11-12/12 όπου θα συμμετέχουν στο Christmas cup στην Πάτρα όπου συνοδοί θα είναι οι Επαμεινωνδας Παλληκαράς, Γιώργος Λαγός και Κατερίνα Κάτρη.

Λόγω των υποχρεώσεων της ομαδας στις 4/12, 10/12 και 11/12 τα μαθήματα των προπονητών Παλληκαρά Επαμεινώνδα και Λαγού Γιώργου δεν θα πραγματοποιηθούν.

Καθώς επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν στις 10/12 και 11/12 τα μαθήματα της Κάτρη. Όλα τα μαθήματα μπορούν να αναπληρωθούν μέσα στις επόμενες μέρες μετά από συννενόηση με την γραμματεία μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.