Οι Πιγκουίνοι Ρόδου ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη φάση των προκριματικών του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, επικρατώντας αντιπάλων και εξασφαλίζοντας την πρόκρισή τους στην Τελική Φάση, που θα διεξαχθεί από 26 έως 28 Ιουλίου. Μαζί τους στο Final Four θα βρεθούν και οι ομάδες του ΝΟ Αλεξανδρούπολης, της Αναγέννησης Λαμίας και του Άλιμος ΝΑΣ, όπου και αυτές κατέλαβαν την πρώτη θέση στους αντίστοιχους ομίλους τους.

Οι αγώνες που έλαβαν χώρα ήταν γεμάτοι ένταση και αγωνία, με τους Πιγκουίνους να επιδεικνύουν εξαιρετικές επιδόσεις και τακτική αρτιότητα, συνεχίζοντας την παράδοση επιτυχίας που τους έχει χαρακτηρίσει τα τελευταία χρόνια. Αυτή η πρόκριση σηματοδοτεί μια σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο, που στοχεύει πάντα σε υψηλές διακρίσεις και επιδιώκει την ανάδειξη των νεαρών ταλέντων του.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση για αυτή την τεράστια επιτυχία. Η κοινότητα της Ρόδου και ολόκληρη η ομάδα περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη φάση του πρωταθλήμα