Σε μια ατμόσφαιρα έντονης αγωνιστικής δράσης και ζωντανής συμμετοχής, το Κολλέγιο Ρόδου φιλοξένησε το 6ο Κολυμβητικό GRAND PRIX της σεζόν. Η εκδήλωση αυτή, που πραγματοποιήθηκε στις 10:00 το πρωί, επιβεβαίωσε τη δέσμευση των Πιγκουίνων Ρόδου για την ανάπτυξη και την ενίσχυση των νεαρών ταλέντων στον χώρο της κολύμβησης.
 
Το πρωινό του αγώνα είδε μεγάλη συμμετοχή από τις ακαδημίες και τους αθλητές του Ροδίων Άθλησις, με τα παιδιά των πιο μικρών ηλικιακών κατηγοριών να αναδεικνύουν τις νέες τους δεξιότητες σε δυο αγωνίσματα των 25 μέτρων, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά αγωνίστηκαν σε αγώνες των 50 και 100 μέτρων, διεκδικώντας μετάλλια και τιμές.
 
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του σημαντικού γεγονότος, καθώς και προς όλους τους γονείς και τους αθλητές που με το πάθος και τη διάθεσή τους για εξέλιξη κράτησαν ζωντανό το αγωνιστικό πνεύμα. Ανυπομονούμε για τα επόμενα επιτεύγματα και τη συνέχεια αυτού του υπέροχου ταξιδιού στον κόσμο της κολύμβησης.